'Kingdom of the Planet of the Apes' is een spektakel boordevol actie en avontuur! - Actueel Cinema

   - 
'Kingdom of the Planet of the Apes' is een spektakel boordevol actie en avontuur!

Op woensdag 8 mei verschijnt ‘Kingdom of the Planet of the Apes’ in de Belgische bioscoopzalen. Nieuw regisseur en producent Wes Ball (bekend van o.a. The Maze Runner-trilogie) benaderde ‘Kingdom of the Planet of the Apes’ als een film die de vorige ‘Planet of the Apes’-trilogie eert, maar wel zijn eigen unieke weg baant. "We zitten in hetzelfde universum, maar het is echt een verhaal over wedergeboorte en een nieuw begin, een nieuw hoofdstuk in de franchise," zegt hij.

Synopsis:

De film speelt zich af in de toekomst, enkele generaties na het bewind van Caesar, waar apen de dominante soort zijn en de mens in de schaduw leeft.

Terwijl een nieuwe, tirannieke apenleider zijn imperium opbouwt, start een jonge aap een reis die maakt dat hij alles wat hij heeft geleerd over het verleden in twijfel trekt. De keuzes die hij maakt zullen de toekomst voor zowel apen als mensen bepalen.

 

‘Kingdom of the Planet of the Apes’ is een spektakel boordevol actie en avontuur. De personages wordt meesterlijk tot leven gebracht door onder andere Owen Teague, Freya Allan, Kevin Durand, Peter Macon en William H. Macy.

Ontdek hier de programmatie van de film in je dichtstbijzijnde bioscoop.

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

John Malkovich komt bij de Fantastic Four! - Actueel
Actueel

John Malkovich komt bij de Fantastic Four!

John Malkovich is de laatste acteur die meedoet aan de Fantastic Four van Marvel Studios, zo heeft The Hollywood Reporter bevestigd. Details over de personages worden tot nu toe geheim gehouden. Verder lezen...
Kingdom of the Planet of the Apes

Kingdom of the Planet of the Apes

Actie, Science-Fiction  Regie: Wes Ball Met: Owen Teague, Freya Allan, Peter Macon Vele jaren na de gebeurtenissen uit de vorige film hebben de apen hun vestingen uitgebreid en zijn de mensen gereduceerd tot een wild ras. Sommige apengroepen gebruiken de doorgegeven kennis van Caesar om koninkrijken op te bouwen. Er is een apenleider die zich tegen andere groepen keert om... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: