Blue & Co: wat als je fantastievriendje echt was? - Actueel Cinema

   - 
Blue & Co: wat als je fantastievriendje echt was?

Deze week gooit Ryan Reynolds het over een andere boeg en schiet onze meest intieme jeugdhelden te hulp: onze fantastievriendjes! Je weet wel, die vreemde personages uit onze verbeelding. Soms vertrouwelingen, vaak metgezellen op bijzondere avonturen, we hebben allemaal wel zo'n speciale vriend gehad. En het is met nostalgie dat je deze schattige en ongelooflijke personages weer zult zien in deze verrassende en creatieve familiekomedie. 

Het verhaal: 

BLUE & CO, van schrijver en regisseur John Krasinski, is een film over een meisje dat erachter komt dat ze iedereens denkbeeldige vriendjes kan zien. Wat zal zij met deze superkracht doen? Het wordt een magisch avontuur waarin ze probeert om de vergeten fantasievriendjes weer samen te brengen met hun kinderen.

In BLUE & CO zijn Ryan Reynolds, John Krasinski, Cailey Fleming en Fiona Shaw te zien. Daarnaast spreken onder anderen Phoebe Waller-Bridge, Louis Gossett Jr. en Steve Carell de stemmen in van de prachtige en unieke wezens die de rijke fantasie van kinderen weerspiegelen.

Met Ryan Reynolds, John Krasinski, Cailey Fleming, FionaShaw en de originele stemmen van Phoebe Waller-Bridge, Louis Gossett Jr. en Steve Carell (en de Vlaamse stemmen van Sander Gillis, Tinne Oltmans), en vele andere wonderbaarlijk unieke personages die de ongelooflijke kracht van de verbeelding van een kind weerspiegelen.

Vanaf woensdag 8 mei in de bioscoop! Ontdek hier de programmatie van de film in je dichtstbijzijnde bioscoop.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

John Malkovich komt bij de Fantastic Four! - Actueel
Actueel

John Malkovich komt bij de Fantastic Four!

John Malkovich is de laatste acteur die meedoet aan de Fantastic Four van Marvel Studios, zo heeft The Hollywood Reporter bevestigd. Details over de personages worden tot nu toe geheim gehouden. Verder lezen...
Imaginary Friends

Blue & Co

Familie, Komedie, Animatie Film  Regie: John Krasinski Met: Ryan Reynolds, Awkwafina, Steve Carell,... BLUE & CO, van schrijver en regisseur John Krasinski, is een film over een meisje dat erachter komt dat ze iedereens denkbeeldige vriendjes kan zien. Wat zal zij met deze superkracht doen? Het wordt een magisch avontuur waarin ze probeert om de vergeten fantasievriendjes weer samen te brengen met... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: